Hypotheken & Verzekeringen
naadloos afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen!
Verzekeringspakket Particulieren
 

Met het Verzekeringspakket voor particulieren kunt u vrijwel al uw verzekeringen in een keer snel en eenvoudig afsluiten.

BEREKENEN UW PREMIE


Verzekeringspakket Particulieren
Welke Verzekeringen voor Particulieren hebben wij voor u?
Hieronder ziet u welke verzekeringen in het Verzekeringspakket voor particulieren zitten. Wilt u graag advies van ons? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.


1. Woonhuisverzekering
Uw huis is de grootste aankoop van uw leven. Met onze woonhuisverzekering verzekert u het tegen schade door brand, storm of inbraak. U heeft de keuze uit twee varianten van onze woonhuisverzekering: Budget en Royaal.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de pagina van onze Woonverzekering.


2. Inboedelverzekering
U bent gehecht aan uw spullen. Daarnaast zijn ze veel geld waard. Verzeker ze tegen schade of diefstal met onze inboedelverzekering. U kunt kiezen tussen de Budget inboedelverzekering en de Royaal inboedelverzekering. Naast een inboedelverzekering kunt u aanvullend een glasverzekering afsluiten.

3. Aansprakelijkheidverzekering
Veroorzaakt u of uw kind per ongeluk schade bij iemand anders? Dan kan diegene een schadevergoeding van u eisen. Met onze aansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de pagina van onze Aansprakelijkheidsverzekering.


4. Rechtsbijstandverzekering
U kunt weleens een meningsverschil hebben, bijvoorbeeld met uw werkgever. Soms leidt dit tot een juridisch probleem. Met onze rechtsbijstandverzekering voor particulieren bent u dan verzekerd van professionele rechtshulp.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de pagina van onze Rechtsbijstandverzekering.
5. Motorverzekering
Welke motorverzekering voor u het beste is, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. U heeft de keuze uit drie varianten van onze motorverzekering: WA (wettelijke aansprakelijkheid), WA + beperkt casco en WA + volledig casco.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de pagina van onze Motorverzekering.


6. Bromfietsverzekering
Brengt u met uw brommer schade toe aan anderen? Met onze bromfietsverzekering bent u hiervoor verzekerd. U kunt uw bromfietsverzekering uitbreiden met een ongevallenverzekering opzittenden en een verzekering voor verkeersrechtsbijstand.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de pagina van onze Bromfietsverzekering.


7. Autoverzekering
Met onze Royaal autoverzekering is uw auto gewoon goed verzekerd tegen een aantrekkelijke premie. U heeft de keuze uit drie varianten van onze autoverzekering: WA (wettelijke aansprakelijkheid), WA + beperkt casco en WA + volledig casco.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de pagina van onze Autoverzekering.


8. Reisverzekering
Tijdens uw vakantie wilt u zorgeloos genieten. Helaas gebeuren er soms dingen die u niet had voorzien. Bij Klaverblad Verzekeringen kunt u terecht voor een gewoon goede Doorlopende reisverzekering. Onze reisverzekering bestaat uit twee standaardmodules. Onze reisverzekering kunt u uitbreiden met verschillende aanvullende modules.

9. Gezinsongevallenverzekering
Een ongeluk is zo gebeurd - thuis, tijdens het sporten of in het verkeer. Met een gezinsongevallenverzekering krijgt u eenmalig een uitkering als u, uw partner of een kind hierbij voor altijd invalide wordt of overlijdt. Zo kunt u extra kosten opvangen, zoals gezinshulp of het plaatsen van een lift in uw woning.
Hoeveel premie gaat u betalen?
De premie is geheel afhankelijk van de keuze van verzekeringen. Bereken de premie voor uw Verzekeringenpakket Particulieren middels onderstaande knop.Overtuig uzelf en maak een afspraak met één van onze adviseurs. Van der Meer Hypotheken & Verzekeringen, hét adres voor een hypotheek op maat of een passende verzekering.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.