Hypotheken & Verzekeringen
naadloos afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen!
Rechtsbijstand verzekering
 

U kunt weleens een meningsverschil hebben, bijvoorbeeld met uw werkgever. Soms leidt dit tot een juridisch probleem. Met onze rechtsbijstandverzekering voor particulieren bent u dan verzekerd van professionele rechtshulp.

BEREKENEN UW PREMIE


Rechtsbijstand verzekering
Welke rechtsbijstand­verzekering voor particulieren past het beste bij u?
Welke rechtsbijstandverzekering voor u het beste is, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Onze rechtsbijstandverzekering heeft één verplichte module: de standaardmodule. U kunt de verzekering uitbreiden met verschillende andere modules.

Standaard
U krijgt rechtshulp bij juridische problemen over contracten, het terugkrijgen van gestolen spullen, erfrechtelijke geschillen en strafzaken waarin u als verdachte wordt gedagvaard.

Schadeverhaal
Als iemand anders bij u schade veroorzaakt, dan wilt u graag dat hij de schade vergoedt. Soms is het moeilijk om die schadevergoeding ook echt te krijgen. Met de module Schadeverhaal krijgt u hierbij deskundige hulp.

Inkomen
Met deze module krijgt u rechtshulp bij problemen rond uw inkomen. Denk bijvoorbeeld aan dreigend ontslag, problemen rond een uitkering of een geschil met uw pensioenverzekeraar.

Wonen
Deze module is er voor hulp bij problemen die te maken hebben met uw woning. Het maakt niet uit of u eigenaar of huurder bent. Het kan bijvoorbeeld gaan om een probleem met een aannemer, de gemeente of een verhuurder.

Fiscaal en vermogen
U krijgt rechtshulp als u voor de belastingrechter moet komen. Daarnaast krijgt u rechtshulp bij juridische problemen met vermogensbeheerders en problemen met een tweede huis.

Motorrijtuigen
Als u met uw auto of motor schade heeft in het verkeer, dan wilt u deze schade vergoed krijgen. Met deze module krijgt u hierbij hulp. Ook krijgt u rechtshulp bij strafzaken die zijn ontstaan terwijl u een voertuig gebruikt.

Verkeer
Deze module bestaat uit de module Motorrijtuigen. Daarnaast biedt deze module rechtshulp bij schade die u in het verkeer oploopt als voetganger, fietser of passagier in het openbaar vervoer.Wat kost een rechtsbijstandverzekering?
Start onze premie berekeningstool hieronder en vul uw wensen in.

Meer informatie over de rechtsbijstandverzekering

Meer informatie over onze rechtsbijstandverzekering voor particulieren en onze dienstverlening vindt u in de volgende documenten:


Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze rechtsbijstandverzekering.
De verzekeringskaart helpt u om onze rechtsbijstandverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.


 Rechtsbijstandverzekering
Hieronder de Polis Voorwaarden van het product.


 Polisvoorwaarden Rechtsbijstandverzekering


Overtuig uzelf en maak een afspraak met één van onze adviseurs. Van der Meer Hypotheken & Verzekeringen, hét adres voor een hypotheek op maat of een passende verzekering.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.