Hypotheken & Verzekeringen
naadloos afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen!
Bedrijfsauto verzekering
 

Als ondernemer kunt u niet zonder uw bedrijfsauto's. Met onze bedrijfsautoverzekering zijn deze gewoon goed verzekerd tegen een aantrekkelijke premie.

BEREKENEN UW PREMIE


Bedrijfsauto verzekering
Welke bedrijfsautoverzekering past het beste bij u?
De bedrijfsautoverzekering is bedoeld voor bestelauto's. Heeft u een personenauto die u zakelijk gebruikt? Daarvoor hebben wij onze Royaal autoverzekering.


Welke bedrijfsautoverzekering voor u het beste is, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Wilt u graag advies van ons? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

U heeft de keuze uit drie varianten van onze bedrijfsautoverzekering:
  • WA (wettelijke aansprakelijkheid)
  • WA + beperkt casco
  • Volledig casco
Aanvullende verzekeringen
U kunt uw bedrijfsautoverzekering uitbreiden met een schadeverzekering inzittenden en een verzekering voor verkeersrechtsbijstand.

Schadeverzekering inzittenden
Hiermee verzekert u zich tegen de schade die de bestuurder of passagiers van uw bedrijfsauto hebben door een ongeluk. Het gaat om schade aan spullen en om schade door letsel of overlijden. Per gebeurtenis is een bedrag van € 1.000.000,- verzekerd.

Verzekering voor verkeersrechtsbijstand
U krijgt rechtshulp als u verkeersschade wilt verhalen op degene die deze heeft veroorzaakt. Verder helpen wij u als u voor de rechter moet komen of als de politie uw rijbewijs of bedrijfsauto in beslag neemt.

Hoeveel premie gaat u betalen?
Om de premie voor uw autoverzekering te bepalen, stellen wij vast hoeveel schadevrije jaren u heeft. Hiervoor bekijken we hoe vaak en wanneer u schade heeft gehad. Hoe langer u geen schade aan uw auto heeft gehad, hoe lager uw premie. Uw no-claim korting kan oplopen tot wel 85%. U kunt zo flink besparen op uw verzekering.

Meer informatie over de Bedrijfsauto verzekering

Meer informatie over onze Bedrijfsauto verzekering en onze dienstverlening vindt u in de volgende documenten:


Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze Bedrijfsauto verzekering.
De verzekeringskaart helpt u om onze Bedrijfsauto verzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.


 Verzekeringskaart
Hieronder de Polis Voorwaarden van het product.


 Polisvoorwaarden Bedrijfsauto verzekering


Overtuig uzelf en maak een afspraak met één van onze adviseurs. Van der Meer Hypotheken & Verzekeringen, hét adres voor een hypotheek op maat of een passende verzekering.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.