Hypotheken & Verzekeringen
naadloos afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen!
Mijn situatie
 

U staat op het punt uw eerste huis te gaan kopen. Of u wilt een ander huis kopen of misschien alleen verbouwen? Er komt steeds veel bij kijken en waarschijnlijk heeft u veel vragen. Hoeveel kan ik lenen? Welke hypotheek past bij mij? Waar moet ik allemaal op letten? Is het nu wel het juiste moment? In het grote doolhof wijst Van der Meer Hypotheken & Verzekeringen u graag de weg.

BEL MIJ VOOR EEN AFSPRAAK


Mijn situatie
Eerste huis kopen. Wat kan ik lenen?
Voordat u op zoek gaat naar uw droomwoning is het verstandig om te weten hoeveel u kunt lenen. Deze uitkomst geeft u alvast een eerste indicatie. U kunt hiervoor een afspraak met ons maken.

Stappenplan huis kopen
Het kopen van een huis doe je stap voor stap. Ga niet overhaast te werk. Neem de tijd om alles op een rij te krijgen en te begrijpen. Wij helpen u graag op weg naar een passende hypotheek. Wij inventariseren uw wensen en mogelijkheden. Zo heeft u straks een persoonlijk advies op maat.


Ander huis kopen
U wilt een ander huis kopen. Uw huidige huis is te klein of misschien zoekt u een huis in de stad. Wat uw verhuisreden ook is, als u opnieuw een huis gaat kopen, zijn er heel wat zaken om over na te denken.

Wat doe ik met de hypotheek?
Voor uw volgende koophuis heeft u opnieuw een hypotheek nodig. Maar wat doet u met de hypotheek? Blijft u bij uw huidige verstrekker of gaat u switchen? Weet u wat u met de evenetuele overwaarde van uw huis kunt doen? En hoe zit het met de hypotheekrenteaftrek? Vragen die wij uitstekend voor u kunnen beantwoorden in een persoonlijk gesprek. Maak hiervoor een afspraak.

Uw huis verkopen
U wilt uw huidige huis verkopen omdat u meer of juist minder ruimte wenst. Of u gaat misschien wel naar een huurwoning verhuizen. Wat uw woonwensen voor de toekomst ook mogen zijn: waar moet u aan denken als uw huis in de verkoop gaat?

Onafhankelijk advies
Aan het verkopen van uw huis en het aflossen van uw hypotheek zitten best wat haken en ogen. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden én u helpen in het maken van uw keuze. U staat er dus niet alleen voor.
Uw huis verbouwen
U woont prettig in uw huis, maar u droomt van meer ruimte of comfort. Dan kan het verbouwen van uw huis een optie zijn. Hoe ga je die verbouwing betalen? Dat kan op verschillende manieren. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij. Maak hiervoor een afspraak

ZZP'er of Ondernemer
ZZP en hypotheek: dát is volgens velen een lastige combinatie. Maar is dat ook zo? Wij denken graag met u als zzp-er of ondernemer mee over oplossingen. Want vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

kan ik een hypotheek krijgen?
Ook als ZZP-er of ondernemer kunt u bij ons in aanmerking komen voor een hypotheek. U bereidt het adviesgesprek zelf voor. Want als zzp-er of ondernemer is het belangrijk om uw eigen situatie goed in beeld te brengen. En dan bedoelen we niet alleen uw financiële situatie van de afgelopen én komende tijd, maar ook uw woon- en werkwensen. Wij zullen daarna de hypotheekaanvraag in orde maken.


Uw situatie staat er niet bij?
Uw huidige situatie is veranderd of gaat veranderen. Dit kan zijn uw woonsituatie, uw werksituatie of uw thuis (persoonlijke) situatie. Dit kan gevolgen hebben voor uw hypotheek. Heeft u vragen over één van deze situaties en onduidelijkheden v.w.b. de gevolgen voor uw hypotheek? Maak dan een afspraak met ons.

Afspraak inplannen
U kunt uw telefoonnumer achterlaten via ons contact formulier, waarop u aangeeft wanneer u teruggebeld wilt worden voor het maken van een afspraak.

BEL MIJ VOOR EEN AFSPRAAK

Of bel ons op: 06-44742600
Overtuig uzelf en maak een afspraak met één van onze adviseurs. Van der Meer Hypotheken & Verzekeringen, hét adres voor een hypotheek op maat of een passende verzekering.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.