Hypotheken & Verzekeringen
naadloos afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen!
Hypotheek berekenen
 

Bent u op zoek naar een koophuis of bent u gewoon nieuwsgierig hoeveel hypotheek u kunt krijgen? Maak een afspraak voor het maken van een berekening. Laat uw telefoon achter via het contactformulier en wij bellen u terug.

BEL MIJ VOOR EEN AFSPRAAK

Berekening van uw (maximale) hypotheek
Wij berekenen uw maximale hypotheek en de bijbehorende maandlasten, en vergelijken de hypotheekrente bij de verschillende hypotheekverstrekkers. Wij geven u graag uitleg over de verschillende hypotheekvormen en voorwaarden bij de diverse hypotheekverstrekkers.


Een hypotheek berekenen doen wij voor u na het maken van een afspraak; het online berekenen van een Hypotheek is niet altijd de beste methode dit in verband met privacy gevoelige gegevens en het toch altijd om Maatwerk gaat. Wij doen dit liever mondeling middels een afspraak.


Laagste Hypotheekrente
Wij berekenen voor u de hypotheek met de laagste hypotheekrente, zodat u een goed beeld krijgt van uw maandlasten. We vergelijken diverse rentevast periodes van bijvoorbeeld 1, 5, 10, 20 of 30 jaar. Wij zorgen voor een heldere berekening op basis waarvan u eenvoudig na kunt gaan wat u kunt lenen en wat daarvan de kosten zijn.
Maximale hypotheek berekenen
De maximale hypotheek is mede afhankelijk van de rentestand. Des te lager de rentestand, des te hoger de hypotheek die u kunt krijgen. Daarnaast is uw bruto inkomen van belang. Op basis van deze gegevens kan de hypotheekverstrekker nagaan welk bedrag u maandelijks beschikbaar heeft voor de hypotheek.

Maandlasten berekenen
Naast de maximale hypotheek, kunnen wij ook een berekening maken voor de maandlasten. Misschien kunt u wel besparen op uw maandlasten. Als dit het geval is, dan kunnen wij ook voor u berekenen of het voordelig is om uw huidige hypotheek over te sluiten.

Overwaarde opnemen berekenen
Overwaarde opnemen om het vermogen in uw eigen huis te benutten? Wij kunnen in berekenen of dat voor u mogelijk en interessant is. Steeds meer huiseigenaren verzilveren de waarde die ze in hun woning hebben opgebouwd. De overwaarde kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor een verbouwing van uw woning, aanvullend pensioen of andere grote uitgaven, zoals bijv. een auto of een vakantie.
Overtuig uzelf en maak een afspraak met één van onze adviseurs. Van der Meer Hypotheken & Verzekeringen, hét adres voor een hypotheek op maat of een passende verzekering.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.