Hypotheken & Verzekeringen
naadloos afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen!
Hypotheek Advies
 

Gaat u uw eerste huis kopen? Of heeft u al een lopende hypotheek en vraagt u zich af of een andere hypotheekvorm misschien beter bij uw huidige situatie past? Misschien gaat u verhuizen of loopt uw aflossingsvrije hypotheek over enige tijd af.

Zo zijn er vele situaties op te noemen waardoor u zich moet verdiepen in een complexe materie. Hypotheekregels die regelmatig veranderen, de regels van de fiscus, de hypotheekrente, de diverse hypotheekvormen. Allemaal factoren die afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie bepalen wat u jarenlang qua maandlasten gaat betalen. Het belang en de meerwaarde van een passend hypotheekadvies is gelijk duidelijk.

Wij zijn optimaal op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij beschikken over de juiste tools waarmee hij voor uw situatie diverse hypotheek berekeningen kan maken. Nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden? Maak dan middels de knop hieronder een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Download het dienstverleningsdocument via onderstaande knop.Ga naar Afspraak maken

Overtuig uzelf en maak een afspraak met één van onze adviseurs. Van der Meer Hypotheken & Verzekeringen, hét adres voor een hypotheek op maat of een passende verzekering.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.