Over ons

Vandermeerhypotheken.nl is een initiatief van Van der Meer hypotheken en Verzekeringen te Nootdorp.

Van der Meer Hypotheken en Verzekeringen is een jonge onderneming, opgericht in 1999, werkzaam op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Bij Van der Meer Hypotheken en Verzekeringen vindt u voor uw gemak alles onder één dak. Een dak waaronder zich ervaring, kennis en persoonlijke benadering hebben gebundeld tot een slagvaardig bedrijf, waarmee u uw voordeel kunt behalen op één van de voornoemde terreinen. Onze toegevoegde waarde voor een onafhankelijk advies om tot een passende oplossing te komen zal u door middel van deze informatie duidelijk worden.
Om ervoor te zorgen dat u werkelijk de laagste/beste hypotheekconstructie krijgt tegen de beste voorwaarden voldoen alle hypotheekadviseurs aan de strenge eisen voor de titel van Erkend Hypotheekadviseur. Zo bent u er zeker van dat u een deskundig erkend hypotheekadvies ontvangt.

Overtuig uzelf en maak een afspraak met een van onze adviseurs. Van der Meer Hypotheken en Verzekeringen, het adres voor de aankoop van een nieuw huis, een hypotheek op maat of een passende verzekering. Ons team, gemotiveerd en deskundig, staat altijd voor u klaar.
Erkend Hypotheek Adviseur